Over Dieet Compleet

Diëtisten Dieet Compleet

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle diëtisten hebben de 4 jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor paramedici. Wij houden onze kennis en kwaliteit hoog door het volgen van bijscholingen, cursussen en opleidingen.

 

Jolanda Gijben

Na mijn afstuderen in 1987 heb ik op uiteenlopende terreinen gewerkt (verpleeghuis, ziekenhuizen, thuiszorg). Op 1 april 2006 startte Dieet Compleet. Op die dag begon ik samen met José, Julienne en Simone aan een nieuw avontuur. De verwachtingen die ik had zijn ruimschoots overtroffen. Het is nog veel leuker en spannender dan ik van tevoren had bedacht.
Dieet Compleet is uitgegroeid tot dé diëtistenpraktijk van West-Friesland, met  4 diëtisten en spreekuren op 12 locaties.
Eén van mijn wensen was om meer samen te werken met andere disciplines, en dat is gebeurd. We hebben goede contacten opgebouwd met huisartsen en specialisten, en ook met doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en anderen.
Door onze spreekuren binnen de huisartsenpraktijken kunnen we veel beter laten zien wat een diëtist te bieden heeft, en dat is veel meer dan alleen maar afvallen.

 

José Tiebie

Ik heb Voeding en Diëtetiek gestudeerd aan de Hogeschool in Amsterdam. Sinds 1983 ben ik diëtist.
Het vak heeft me altijd geboeid omdat ik vind dat je met voeding veel kan bereiken.
Je bent wat je eet, daar geloof ik absoluut in!
Ik heb gewerkt in diverse ziekenhuizen en bij thuiszorgorganisaties.
Van1992 tot 1998 heb ik in zowel de USA als Engeland gewoond en gewerkt.
In beide landen heb ik door studie mijn bevoegdheid tot diëtist behaald en in Engeland heb ik een aantal jaren in een kinderziekenhuis in Liverpool gewerkt. Met name daar heb ik geleerd hoe belangrijk betrokkenheid bij de patiënt is.
Van 2004-2008 ben ik voorzitter geweest van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten; een leerzame ervaring vooral op bestuurlijk en politiek gebied.
Nu werk ik al een aantal jaren met heel veel plezier als diëtist bij Dieet Compleet; onze eigen diëtisten praktijk. Voor mij is dit een unieke kans om onze ideeën en idealen in de markt te zetten.

 

Julienne de Ruiter

Sinds 1998 ben ik diëtist. Mijn interesse in het vak werd gewekt toen ik erachter kwam dat een diëtist veel meer doet dan alleen begeleiden bij afvallen.
Ik houd mij bezig met het behandelen en begeleiden van zowel zieke als gezonde mensen, waaronder ook zuigelingen en kinderen. Het geeft mij veel voldoening mensen te zien opknappen door het juiste dieet.
Mijn werkervaring heb ik opgedaan in zowel een ziekenhuis als in de thuiszorg. Tevens ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de diabeteszorg.
In 2006 hebben wij de stap genomen om een eigen bedrijf te starten. Dieet Compleet is voor mij dé manier om te doen wat ik het allerleukste vind op de manier die het beste bij mij past.
Inmiddels zijn we door het leveren van optimale zorg en door enthousiasme uitgegroeid tot de grootste diëtistenpraktijk in West-Friesland, waardoor we zorg kunnen bieden dichtbij de mensen!

 

Simone Groen

Door mijn liefde voor koken en lekker eten besloot ik na de middelbare school de Hotelschool te volgen. Voedingsleer was een van mijn favoriete vakken en na het behalen van mijn diploma besloot ik hiermee verder te gaan. Ik heb de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek in 2000 afgerond.
Na een aantal jaren werkervaring opgedaan te hebben in de diabeteszorg en de thuiszorg werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en hebben wij onze eigen diëtistenpraktijk Dieet Compleet opgezet. Door deze stap is er een nieuwe dimensie aan het vak toegevoegd; samenwerken met o.a. de huisarts en de praktijkondersteuner. Dit komt de kwaliteit ten goede, en is bovendien erg leuk.
Mijn specialisaties zijn diabetes, maag- darmproblemen en (voeding bij) spierziekten. Mijn werk vind ik nog net zo uitdagend als de eerste dag; het is een dynamisch vak waarin de contacten met mensen een belangrijke rol spelen.

 

RyanneRyanne Verbraak

In 2008 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Omdat ik mij graag nog verder wilde verdiepen in het vak voeding en gezondheid, heb ik in 2012 mijn titel tot diëtist behaald. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het adviseren over voeding om zo een betere voedingstoestand te creëren voor iemand.
Voeding kan zoveel voor je gezondheid en welzijn betekenen. Dieet Compleet bestaat uit een team met kundige diëtisten en ondersteuning, ik ben trots daar een deel van uit te mogen maken.

 

Anne Schaap

Sinds juni 2011 ben ik werkzaam als secretaresse.
Na mijn studie rechten, waarvoor ik in 1993 ben afgestudeerd, heb ik gewerkt bij de Kamer van Koophandel Amsterdam. Eerst als Managementassistente en later als Startersadviseur. Het directe contact met de klant en het adviseren en helpen van mensen gaven mij daarbij veel voldoening. Deze ervaring neem ik mee in mijn werk als secretaresse.
Bij Dieet Compleet staat de zorg voor de patiënt centraal! Het is een leuk team met zeer deskundige diëtisten, kortom een bedrijf waar ik met veel plezier voor werk.

 

Petra

Petra Willemsen

Per 1 april 2016 ben ik het team van het secretariaat van
Dieet Compleet komen versterken en werk nu 2 dagen per week bij dit leuke bedrijf.
Daarvoor werkte ik als receptioniste in een gezondheidscentrum. Ik heb ook in de verpleging gewerkt als ziekenverzorgende en voeding assistente in een verpleeghuis.
Als op het einde van de dag alle afspraken en aanvragen goed verwerkt zijn en we tevreden cliënten hebben, ben ik ook tevreden.
Ik werk met veel plezier bij Dieet Compleet mede dankzij een leuk team.