Contact

 

 
Postadres:

Postbus 2113
1620 EC Hoorn

 

Bezoekadres:

Nieuwe Steen 3
1625 HV Hoorn
Routebeschrijving


Tel: 0229 – 295 528
E-mail: info@dieetcompleet.nl
Fax: 0229 – 296 232

 

 


Voor het maken van afspraken, het aanvragen van een huisbezoek, het telefonisch spreekuur of andere vragen, kunt u contact ons bellen, e-mailen, faxen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

Indien u verhinderd bent om op afgesproken datum en tijdstip aanwezig te zijn, dient u de diëtist hiervan minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte te stellen.
Het afzeggen van een afspraak dient persoonlijk of via de telefoon, eventueel ingesproken op het antwoordapparaat, via de e-mail of via onderstaand contactformulier te worden gedaan. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. Voor ziekte wordt geen uitzondering gemaakt.

 

 
Contactformulier

* Verplichte velden

Contactgegevens


Telefoon:

0229 - 295 528


E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Postadres

Postbus 2113
1620 EC Hoorn


Fax:

0229 - 296 232

Nieuws

GLI leefstijlcoaching start!

Wil je starten met de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie)? Meld je snel nu aan voor de kick-off op vrijdag 27 januari in Hoorn (Slimmer) of op maandag 30 januari in Medemblik (Beweegkuur)

Lees meer!


Samenwerking

Dieet Compleet is een samenwerking aangegaan om de zorg rondom de patiënt met kanker en de (long) covid patiënt (CoFit) zo optimaal mogelijk te maken in West Friesland.

Lees meer!


Kids Fit

Kids Fit is een nieuw programma voor kinderen met overgewicht. Samen met een kinderfysiotherapeut en Dieet Compleet naar een gezond gewicht!

Lees meer!


Algemeen

Meer nieuws leest u op onze Facebookpagina:
fb

Locaties

Spreekuur locaties

 

locaties

Aangesloten bij:

Dieet Compleet is aangesloten bij vele organisaties.

 

Meer info