Pasta met walnoot-pompoensaus

 

pomwal

 

 

 

 


Voedingswaarde per persoon: 443 kcal 

Ingrediënten

Voor 2 personen:

400 gram pompoen (ongeveer 1 kleine pompoen)
150 gram (volkoren) pasta
1 el dille
1 el (olijf)olie
1 teentje knoflook, geperst
20 gram walnoot, grof gehakt
20 gram cheddar
1 theelepel mosterd
zout en peper

 

Bereiding

Bereidingstijd: 45 minuten

Snij de pompoen in tweeën en lepel de zaadjes eruit.
Schil de pompoen eventueel (schil kan ook meegekookt worden).
Snijd de pompoen in grove stukken.
Kook hierna de pompoen in ruim water in ongeveer 20 minuten gaar. Haal deze, als hij gaar is, uit de pan.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan, bak hierin de knoflook 2 minuten.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Doe ondertussen de pompoen met de knoflook, cheddar, mosterd, zout en peper in een kom of in de keukenmachine en pureer dit tot een fijn mengsel.
Als het nog te dik is, voeg dan wat (warm) water toe.
Giet de pasta af.
Schep de pasta en het pompoenmengsel op twee borden en strooi de walnoten erover.

Contactgegevens


Telefoon:

0229 - 295 528


E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Postadres

Postbus 2113
1620 EC Hoorn


Fax:

0229 - 296 232

Nieuws

Het laatste nieuws leest u op onze Facebookpagina:
fb

Locaties

Spreekuur locaties

 

locaties

Aangesloten bij:

Dieet Compleet is aangesloten bij vele organisaties.

 

Meer info